Kippertransport

Van ’t Kruis Bulk Logistics verleent logistieke diensten voor allerlei soorten losgestort vervoer. Voor dit transport wordt gebruik gemaakt van kipperopleggers die geschikt zijn gemaakt voor diverse soorten lading. We zijn GMP+ gecertificeerd en houden altijd de hygiëne- en reinigingsrichtlijnen in acht. 

Onze kippers vervoeren voornamelijk producten voor de agrarische- en bouwsector zoals veevoeders, mineralen, zout (zowel industriezout als wegenzout), zand en grind, ferro, ijzer, grondstoffen voor de veevoerindustrie, bouwstoffen en afvalstoffen. We vervoeren op nationaal en internationaal niveau voor kleine en grote partijen. De logistieke mogelijkheden bij Van ’t Kruis Bulk Logistics reiken ver. 

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Van ’t Kruis Bulk Logistics verleent logistieke diensten voor allerlei soorten losgestort vervoer op internationaal niveau. Onze kippers vervoeren voornamelijk producten voor de agrarische- en bouwsector. Hierin houden we altijd de hygiëne- en reinigingsrichtlijnen in acht en zijn we GMP+ gecertificeerd

De logistieke mogelijkheden bij Van ’t Kruis Bulk Logistics reiken ver. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Kwalitatieve en betrouwbare transport​

Van ’t Kruis Bulk Logistics is gecertificeerd naar de eisen van de kwaliteitsnorm GMP+. Deze GMP module is ontwikkeld voor de borging van diervoederveiligheid, in alle schakels van de keten, dus ook transport. De GMP richtlijnen worden nauwlettend door ons aangehouden omdat wij de veiligheid van dier en mens willen waarborgen. In het GMP certificaat is ook een HACCP certificaat geïntegreerd. Dit certificaat maakt aantoonbaar dat Van ’t Kruis Transport in haar vervoer voldoet aan de wettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid.

Wagenpark

Ons wagenpark beschikt over moderne systemen en voldoet aan de duurzame eisen om kwalitatief vervoer mogelijk te maken. Al onze trucks zijn voorzien van boordcomputers met track & trace technologie waardoor onze planning continu gemonitord kan worden om zo transport op tijd bij te kunnen sturen en aan de wensen van de klant te voldoen. Door deze flexibele logistieke planning kunnen afspraken nagekomen worden en belooft Van ’t Kruis Bulk Logistics een hoge mate van betrouwbaarheid.

ADR goederen

Van’t Kruis Bulk Logistics is volgens nationale- en internationale voorschriften gecertificeerd voor het vervoer van gevaarlijke goederen van alle klassen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dit houdt onder meer in dat het wagenpark is uitgerust met alle specifieke voorzieningen en persoonlijke veiligheidsmiddelen binnen het ADR reglement. Al onze chauffeurs gecertificeerd en correct geïnstrueerd voor het vervoer van ADR goederen. Middels deze expertise is het vervoer van uw gevaarlijke stukgoederen bij ons in goede handen.

Van 't Kruis Bulk Logistics Sileren Big Bags Kipper