Containertransport

Naast bulkgoed is Van ’t Kruis Bulk Logistics ook druk op de weg in het vervoer van zeecontainers. Het vervoer van containers hebben we ons snel eigen gemaakt. Hierdoor zijn de havens in Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen ons zeer bekend. Gezien onze Europese logistieke ervaring staan wij ook open om andere bestemmingen te verkennen. 

Voor het vervoeren van uw containers beschikken wij over multifunctionele opleggers in alle maten. Zo vervoeren wij 40ft, 20ft, 2 x20 ft, 45ft en 30ft containers. Onze planning wordt continu gemonitord om zo transport op tijd bij te kunnen sturen. Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner? Neem dan contact met ons op en kijk wat Van ’t Kruis Bulk Logistics voor u kan betekenen!

Van ’t Kruis Bulk Logistics verzorgt ook het vervoer van zeecontainers. Wij vervoeren 40ft, 20ft, 2 x20 ft, 45ft en 30ft containers.

Het vervoer van containers hebben we ons snel eigen gemaakt. Hierdoor zijn de havens in Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen ons zeer bekend. Gezien onze Europese logistieke ervaring staan wij ook open om andere bestemmingen te verkennen. 

Op zoek naar een betrouwbare logistieke partner? Neem dan contact met ons op en kijk wat Van ’t Kruis Bulk Logistics voor u kan betekenen!

Kwalitatieve en betrouwbare transport​

Flexibele planning en vakbekwaam personeel maakt Van ’t Kruis Bulk Logistics een klantgerichte onderneming. Ons vervoer van containers, losgestorte goederen, bulkgoederen en bouwmaterialen richt zich op kwaliteit en betrouwbaarheid. We kunnen daarom met trots zeggen dat we een netwerk hebben aan klanten die ons als betrouwbare partner zien en dien ten gevolge een lange termijn relatie met ons aan gaan.

Wagenpark

Ons wagenpark beschikt over moderne systemen en voldoet aan de duurzame eisen om kwalitatief vervoer mogelijk te maken. Onze chassiscombinaties maken het mogelijk om verschillende maten zeecontainers te vervoeren. Tevens zijn al onze trucks voorzien van boordcomputers met track & trace technologie. Door deze flexibele logistieke planning kunnen we snel en effectief schakelen.