100 jaar samen op weg​

100 jaar biedt Van ’t Kruis Bulk Logistics transportdiensten die gericht zijn op het vervoer van losgestorte goederen, bulkgoederen, bouwmaterialen en containers. Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke communicatie staan hierin centraal. Onze logistieke mogelijkheden reiken over heel Europa.

Neem nu contact op voor de vervoersopties.

Transportmogelijkheden

Modern wagenpark

Ons wagenpark beschikt over moderne systemen en voldoet aan de duurzame eisen om kwalitatief vervoer via bulk, kipper of container mogelijk te maken

Vakbekwaam

Met een vakbekwaam Nederlandstalig personeelsbestand, gecertificeerd voor een verscheidenheid aan losgestorte goederen gaan wij professioneel met uw goederen om

afspraak = afspraak

Wij doen er alles aan om onze afspraken met u naar uw volle tevredenheid na te komen. Klanten gaan daarom vaak een relatie voor de lange termijn met ons aan

strikte planning

Al onze trucks zijn voorzien met track & trace technologie waardoor onze planning continu gemonitord kan worden om zo transport op tijd bij te kunnen sturen

Vakmanschap

Met het hebben van vakbekwaam Nederlandstalig personeel, gecertificeerd voor een verscheidenheid aan losgestorte goederen bewijst Van ’t Kruis Bulk Logistics zich als betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand. Onze chauffeurs worden – volgens de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs –  regelmatig bijgeschoold. We bieden onze chauffeurs hiervoor trainingen aan waarin ze onder meer op het gebied van rijstijl, schadepreventie, het nieuwe rijden, en specifieke onderwerpen zoals het veilig en verantwoord vervoer van diervoeders en consumptiegoederen (GMP) en gevaarlijke stoffen (ADR goederen) professioneel om leren gaan.

Van 't Kruis Bulk Logistics Tweetrekkers

Certificaten

Van ’t Kruis Bulk Logistics is gecertificeerd naar de eisen van de kwaliteitsnorm GMP+. In het GMP certificaat is ook een HACCP certificaat geïntegreerd. De GMP richtlijnen worden nauwlettend door ons aangehouden. Tevens is Van’t Kruis Bulk Logistics volgens nationale- en internationale voorschriften ADR gecertificeerd voor het vervoer van gevaarlijke goederen van alle klassen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Middels deze expertise is het vervoer van uw goederen bij ons in goede handen.

Geschiedenis

Op 1 mei 1924 begon Jacobus van ’t Kruis in Nieuwveen zijn eigen bedrijf in handel en transport van hooi, stro en turfstrooisel met als opdrachtgevers voornamelijk agrariërs uit de regio. Na de tweede wereldoorlog richtte het bedrijf zich meer op het transport van bouwmaterialen en seizoensgebonden producten.

Tegenwoordig heeft het bedrijf zich toegelegd op kiptransport, bulktransport en containervervoer op internationaal niveau.

Van 't Kruis Bulk Logistics Historie Logistiek

Heden ten dage

Momenteel wordt Van ’t Kruis Bulk Logistics door Leendert-Jan van ’t Kruis en zijn twee zonen, Lennart en Jeffrey beheerd. Met 35 vrachtwagens en vakbekwaam personeel die dagelijks onderweg zijn om het vervoer nationaal en internationaal te organiseren.

Het vervoer is voornamelijk gericht op het vervoer van losgestorte goederen, bulkgoederen, bouwmaterialen en containers in de Benelux regio, Duitsland en Frankrijk.