Repacking

Naast opslag en transport is het ook mogelijk om uw goederen te verpakken. Met de grootste zorg kunnen we uw goederen ompakken en sileren. We hebben de benodigde werkmaterialen om uw product met de hoogste zorg te verpakken. Onze kennis en expertise zit voornamelijk in het verladen van bulkgoederen, ofwel sileren. Desalniettemin kunnen we in goed overleg meedenken over allersoortige oplossingen voor uw logistieke problemen. 

Op deze manier tracht Van ’t Kruis Bulk Logistics u de volledige logistieke service te bieden met een persoonlijke aanpak. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Sileren

BigBags of zakgoed verbulken? Bij Van ’t Kruis Bulk Logistics bent u aan het juiste adres! Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het sileren van BigBags. Hiermee voorkomt u materiaalverlies.  Zo kunnen we u BigBags verpakken en transporteren naar de gewenste bestemming. Hierbij is het ook mogelijk om uw goederen in onze warehouse op te slaan. Voor meer informatie zie Op- en overslag.

Zorg en toewijding

Van ’t Kruis Bulk Logistics wilt de service bieden die aansluit bij uw behoefte. Het is deze ijverheid waardoor klanten doorgaans een lange termijnsrelatie met ons aangaan.  Daarom gaan we ver in het verzorgen van een complete service. Zo ook in het verpakken van uw goederen. We deinzen er niet voor terug om onbewandelde paden te exploiteren en staan daarom altijd open om met u mee te denken over logistieke oplossingen!