Warehousing & repacking

Naast het vervoeren van goederen is het ook mogelijk om bij ons uw goederen op te slaan in onze loodsen of buitenopslag. Hierbij bieden we de mogelijkheid om verscheidende goederen op te slaan zoals BigBags en bulkgoederen. Ons stategisch gelegen opslagpand in het Groene Hart van de Randstad biedt genoeg ruimte om uw goederen veilig op te slaan.

Tevens is het mogelijk om uw goederen te laten verpakken. Met de grootste zorg kunnen we uw goederen ompakken en sileren. Met het transporteren, opslaan en verpakken van uw goederen biedt Van ’t Kruis Bulk Logistics u de volledige logistieke service met een persoonlijke aanpak.

Op zoek naar opslagruimte? In onze warehouse met 1200 m² loodsoppervlak of ons buitenterrein van 1700 vierkante meter bieden we de mogelijkheid voor opslag of overslag voor veel producten zoals BigBags, losgestorte goederen en containers op een strategisch gelegen locatie. Voor meer informatie zie Op- en overslag.

Naast opslag en transport is het ook mogelijk om uw goederen te verpakken. We hebben de benodigde werkmaterialen om uw product met de hoogste zorg te verpakken. Onze kennis en expertise zit voornamelijk in het verladen van bulkgoederen, ofwel sileren. Desalniettemin kunnen we in goed overleg meedenken over allersoortige oplossingen voor uw logistieke problemen. Zie Repacking voor meer info.