Een familiebedrijf met bijna 100 jaar aan rijke historie

Van ’t Kruis Bulk Logistics wordt momenteel beheerd door de derde en vierde generatie van de familie Van ’t Kruis. Waar het bedrijf in 1924 begon met paard en wagen, staat er nu een arsenaal aan gemotoriseerde vrachtwagens en vaklui klaar om logistieke diensten te verlenen. 

De traditie van het familiebedrijf heeft het voordeel dat de lijnen kort zijn en de aanpak persoonlijk. Zo zijn we graag betrokken met onze klanten waardoor er een wederzijds vertrouwen ontstaat.

Geschiedenis

Op 1 mei 1924 begon Jacobus van ’t Kruis in Nieuwveen zijn eigen bedrijf in handel en transport van hooi, stro en turfstrooisel met als opdrachtgevers voornamelijk agrariërs uit de regio. Na de tweede wereldoorlog richtte het bedrijf zich meer op het transport van bouwmaterialen en seizoensgebonden producten.

Momenteel heeft het bedrijf zich toegelegd op kiptransport, bulktransport en containervervoer op internationaal niveau.

Van 't Kruis Bulk Logistics Historie Logistiek

Toekomst

Momenteel wordt Van ’t Kruis Bulk Logistics door Leendert-Jan van ’t Kruis en zijn twee zonen, Lennart en Jeffrey beheerd. Met 35 vrachtwagens en vakbekwaam personeel die dagelijks onderweg zijn om het vervoer nationaal en internationaal te organiseren.

Het vervoer is voornamelijk gericht op het vervoer van losgestorte goederen, bulkgoederen, bouwmaterialen en containers in de Benelux regio, Duitsland en Frankrijk.