Bulkchauffeur

Als chauffeur bij Van ’t Kruis Bulk Logistics zorg je voor het tijdig en efficiënt laden, lossen en vervoeren van een verscheidenheid aan droge bulkgoederen. Je hebt een betrekkelijk zelfstandige functie, waarbij het van belang is dat je nauwkeurig werkt. Het werkgebied is voornamelijk in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Van ’t Kruis Bulk Logistics verleent al bijna 100 jaar logistieke diensten aan. Persoonlijke communicatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons centraal. Dit maakt ons een klantgerichte onderneming. Deze dienstbaarheid hebben we mede te danken aan het hebben van een goede en hechte chauffeursgroep. Ben jij een chauffeur in hart en nieren en staat dienstbaarheid bij jou voorop?

Sluit dan aan bij de familie en solliciteer direct via algemeen@kruistransport.com

Wat moet je in huis hebben?

– Rijbewijs CE en een geldige code 95
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis Engels / Duits
– Een flexibele en klantgerichte instelling
– Een chauffeurshart

-Ben je nieuw in het vak? Bekijk dan hier ons programma voor jonge rijders!

Wat neem je mee?

– Een baan binnen een traditioneel familiebedrijf met een hechte groep chauffeurs bestaande uit een mix van jong en oud
– Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer) 
– Nascholing t.b.v. de code 95
– Je werkt met goed onderhouden materieel
– Bij goed functioneren krijg je een vast contract

Geïnteresseerd?

Stuur ons dan direct een e-mail met hierin een korte motivatie, je achtergrond en je CV. Heb je vragen? Je kan ons altijd bellen!

Je eigen wagen

Ons wagenpark is op het gebied van comfort en duurzaamheid goed onderhouden. Kom je bij ons werken dan mag je met recht trots zijn op de wagen waarin je rijdt.

Je krijgt wat je geeft

Bij Van 't Kruis staat collegialiteit hoog in het vaandel. Van kantoor tot wiel proberen we elkaar te helpen waar nodig.

Een échte chauffeur

Ervaring of geen ervaring, dat hoeft niet uit te maken. Wel zoeken we chauffeurs die het vak waarderen en de handen uit de mouwen steken.

Bring home the bacon!

Je bent doordeweeks van huis en je krijgt de mogelijkheid tot het maken van meer uren (binnen de wettelijke normen). Dat betekent goed verdienen!