Onze wegen kruisen?

Ben je een eigen rijder? Wij zoeken chauffeurs die vast binnen onze planning willen rijden. Bij Van ’t Kruis Bulk Logistics vervoeren we voornamelijk losgestorte goederen binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Met trots kunnen we zeggen dat we dit al bijna 100 jaar doen. Persoonlijke communicatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan hierbij centraal. 

We zoeken hoofdzakelijk een charter die zin heeft om met een silo oplegger op de weg te gaan op internationaal niveau. Dat wil zeggen dat je bereid bent de hele week (van maandag tot en met vrijdag) van huis te zijn. Sporadisch zal ook zaterdagochtend gevraagd worden naar je beschikbaarheid. Kipper- en of containerchauffeurs zijn ook welkom, alleen dan moeten we even overleggen over de precieze invulling. Hoewel enige ervaring in silovervoer wel onze voorkeur geniet, is dit geen vereiste. We helpen je graag op pad! 

 Pas jij binnen dit plaatje? Lees dan verder en neem contact op via algemeen@kruistransport.com

vEREISTEN

– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis Engels / Duits
– Een flexibele en klantgerichte instelling
– Een chauffeurshart

Pluspunten

– Trekker met PTO (kipper hydrauliek) en compressor. Heb je dit niet, maar ben je wel geïnteresseerd? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
– Ervaring met silo oplegger is een pré, maar we kunnen het je leren!

Wat krijg je er voor terug?

– Genoeg werk voor de hele week
– Werken binnen een hecht familiebedrijf met korte lijnen
– Je werkt met goed onderhouden materieel
– Goede beloning
– Tijdige betaling

Geïnteresseerd?

Stuur ons dan direct een e-mail met hierin een korte motivatie, je achtergrond en je CV. Heb je vragen? Je kan ons altijd bellen!

Goed materieel

Ons wagenpark is met het hebben van een eigen garage goed onderhouden. Kom je bij ons werken dan zal je met een degelijke oplegger op pad kunnen.

Je krijgt wat je geeft

Bij Van 't Kruis staat collegialiteit hoog in het vaandel. Van kantoor tot wiel proberen we elkaar te helpen waar nodig.

Een échte chauffeur

Veel of weinig ervaring? Dat hoeft niet uit te maken. Wel zoeken we chauffeurs die het vak waarderen en de handen uit de mouwen steken.

Bring home the bacon!

Je bent doordeweeks van huis en kan dus aardig wat wegrijden. Dat betekent goed verdienen. Ook zorgen we dat je snel betaald wordt.