Jongeren welkom bij Van't Kruis!

De aanwas van jonge chauffeurs neemt momenteel helaas af. Zonde, want het chauffeursberoep is heel mooi en waardevol. Wij willen ons daarom inzetten om zo veel mogelijk jonge chauffeurs te enthousiasmeren voor het vak. Kan jij je hierin vinden en heb jij affectie met het transportwezen? Kom dan even langs en zie wat wij voor elkaar kunnen betekenen! Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met het behalen van de code 95 en een trainingsprogramma opzetten die je klaarstoomt voor het vak. Of kom een keer op een vrijblijvende manier langs en neem een kijkje in de keuken van één van onze chauffeurs.

Van ’t Kruis Bulk Logistics verleent al bijna 100 jaar logistieke diensten aan. Persoonlijke communicatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons centraal. Deze dienstbaarheid hebben we mede te danken aan het hebben van een goede en hechte chauffeursgroep. Zie jij jezelf hier wel zitten?

Trainingsprogramma (in overleg)

– Wij helpen je bij het behalen van je code 95
– Meerijden met onze chauffeurs
– Je eigen auto leren kennen
– Persoonlijke begeleiding van onze ervaren chauffeurs

Waarom onze chauffeurs graag wat langer blijven

– Goede sfeer binnen een hechte groep chauffeurs bestaande uit een mix van jong en oud
– Je eigen auto (DAF, Scania of Volvo)
– Een baan binnen een traditioneel familiebedrijf
– Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer)
– Nascholing t.b.v. de code 95
– Je werkt met goed onderhouden materieel
– Bij goed functioneren krijg je een vast contract

Geïnteresseerd?

Stuur ons dan direct een e-mail met hierin een korte motivatie, je achtergrond en je CV. Heb je vragen? Je kan ons altijd bellen of even langskomen!

Je eigen wagen

Ons wagenpark is op het gebied van comfort en duurzaamheid goed onderhouden. Kom je bij ons werken dan mag je met recht trots zijn op de wagen waarin je rijdt.

Je krijgt wat je geeft

Bij Van 't Kruis staat collegialiteit hoog in het vaandel. Van kantoor tot wiel proberen we elkaar te helpen waar nodig.

Een échte chauffeur

Ervaring of geen ervaring, dat hoeft niet uit te maken. Wel zoeken we chauffeurs die het vak waarderen en de handen uit de mouwen steken.

Bring home the bacon!

Je bent doordeweeks van huis en je krijgt de mogelijkheid tot het maken van meer uren (binnen de wettelijke normen). Dat betekent goed verdienen!