Bulktransport

Op zoek naar droge bulktransport? Van ’t Kruis Bulk Logistics staat graag voor uw klaar! Het vervoeren van bulkgoederen geniet van onze ruime logistieke ervaring. Bij dit vervoer wordt immer voldaan aan de hygiëne- en reinigingsrichtlijnen. Tevens beschikken wij over het GMP+ certificaat. Zo zullen wij veilig en verantwoord uw diervoeders kunnen vervoeren.

Naast het vervoer van goederen voor de veevoerindustrie vervoeren we elk soort van droge onverpakte goederen. Van alle voorkomende poeders en granulaten tot aluminiumhydroxide, magnesiumoxide, zetmeel, dolomiet en fosfaten. Hierdoor kunnen we uw losgestorte goederen in grote hoeveelheden transporteren van en naar Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. In overleg kunnen we uw binnen heel Europa van dienst zijn. 

Neem contact op voor de transportmogelijkheden.

Op zoek naar droge bulktransport? Van ’t Kruis Bulk Logistics staat graag voor uw klaar! Het vervoeren van bulkgoederen geniet van onze ruime logistieke ervaring. Bij dit vervoer wordt immer voldaan aan de hygiëne- en reinigingsrichtlijnen. Tevens beschikken wij over het GMP+ certificaat.

Naast het vervoer van goederen voor de veevoerindustrie vervoeren we elk soort van droge onverpakte goederen in grote hoeveelheden van en naar Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. In overleg kunnen we uw binnen heel Europa van dienst zijn. Neem contact op voor de transportmogelijkheden.

Sileren

Ook is het bij ons mogelijk om uw zakgoed of BigBags te sileren. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het verbulken van zakgoed. Hiermee voorkomt u materiaalverlies.  Zo kunnen we uw BigBags verpakken en transporteren naar de gewenste bestemming. Hierbij is het ook mogelijk om uw goederen in onze warehouse op te slaan. Onze stategisch gelegen opslag in het Groene Hart van de Randstad biedt genoeg ruimte om uw goederen veilig op te slaan. Voor meer informatie zie Op- en overslag.

Kwalitatieve en betrouwbare transport

De richtlijnen betreffende hygiëne en reiniging staan bij ons hoog in het vaandel. Van ’t Kruis Bulk Logistics is gecertificeerd naar de eisen van de kwaliteitsnorm GMP+. Omdat wij de veiligheid van dier en mens willen waarborgen worden de GMP richtlijnen nauwlettend door ons aangehouden. In het GMP certificaat is ook een HACCP certificaat geïntegreerd. Mede hierdoor zien onze klanten ons als betrouwbare transporteur die zorgvuldig met de kwaliteitswaarborgen van vervoer om gaat.