Kwalitatieve en betrouwbare transport

Al 100 jaar verleent Van ’t Kruis Bulk Logistics transportdiensten gericht op vervoer van containers, losgestorte goederen, bulkgoederen en bouwmaterialen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke communicatie staan hier centraal. Flexibele planning en vakbekwaam Nederlandstalig personeel maakt Van ’t Kruis Bulk Logistics een klantgerichte onderneming. Klanten zien ons als betrouwbare partner en gaan daarom vaak een relatie voor de lange termijn met ons aan.

Van ’t Kruis Bulk Logistics wilt de service bieden die aansluit bij uw behoefte. Daarom gaan we ver in het verzorgen van een complete service. Hierdoor zijn de logistieke mogelijkheden bij ons eindeloos. We deinzen er niet voor terug om onbewandelde paden te exploiteren en staan daarom altijd open om met u mee te denken over logistieke oplossingen!

Benieuwd naar de vervoersmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op

Al 100 jaar verleent Van ’t Kruis Bulk Logistics transportdiensten gericht op vervoer van containers, losgestorte goederen, bulkgoederen en bouwmaterialen. 

Van ’t Kruis Bulk Logistics wilt de service bieden die aansluit bij uw behoefte. Daarom gaan we ver in het verzorgen van een complete service. Hierdoor zijn de logistieke mogelijkheden bij ons eindeloos. We deinzen er niet voor terug om onbewandelde paden te exploiteren en staan daarom altijd open om met u mee te denken over logistieke oplossingen!

Van ’t Kruis Bulk Logistics verleent logistiekdiensten voor allerlei soorten losgestort vervoer. Met het beschikken van een GMP+ certificaat houden we altijd de hygiëne- en reinigingsrichtlijnen in acht.

Onze kippers vervoeren voornamelijk producten voor de agrarische- en bouwsector zoals veevoeders, mineralen, zout (zowel industriezout als wegenzout), zand en grind, ferro, ijzer, grondstoffen voor de veevoerindustrie, bouwstoffen en afvalstoffen.

Het vervoeren van bulkgoederen geniet van onze ruime logistieke ervaring. Bij dit vervoer wordt immer voldaan aan de hygiëne- en reinigingsrichtlijnen en beschikken wij over het GMP+ certificaat. 

We vervoeren elk soort van droge onverpakte goederen. Van alle voorkomende poeders en granulaten tot aluminiumhydroxide, magnesiumoxide, zetmeel, dolomiet en fosfaten. Hierdoor kunnen we uw losgestorte goederen in grote hoeveelheden transporteren van en naar Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Van 't Kruis Bulk Logistics Silotransport
Van 't Kruis Bulk Logistics container

Sinds 4 jaar verzorgt Van ’t Kruis Bulk Logistics ook het vervoer van zeecontainers. Het vervoer van containers hebben we ons snel eigen gemaakt. Hierdoor zijn de havens in Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen ons zeer bekend. Gezien onze Europese logistieke ervaring staan wij ook open om andere Europese bestemmingen te verkennen. 

Voor het vervoeren van uw containers beschikken wij over multifunctionele opleggers in alle maten. Zo vervoeren wij 40ft, 20ft, 2 x20 ft, 45ft en 30ft containers.

Vakmanschap

Van ’t Kruis Bulk Logistics beschikt over vakbekwaam Nederlandstalig personeel, gecertificeerd voor een verscheidenheid aan losgestorte goederen. Onze chauffeurs worden -volgens de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs- regelmatig bijgeschoold. We bieden onze chauffeurs hiervoor trainingen aan waarin ze onder meer op het gebied van rijstijl, schadepreventie, het nieuwe rijden, en specifieke onderwerpen zoals het veilig en verantwoord vervoer van diervoeders en consumptiegoederen (GMP) en gevaarlijke stoffen (ADR goederen) professioneel om leren gaan.

Van 't Kruis Bulk Logistics Tweetrekkers

Certificaten

Van ’t Kruis Bulk Logistics is gecertificeerd naar de eisen van de kwaliteitsnorm GMP+. In het GMP certificaat is ook een HACCP certificaat geïntegreerd. De GMP richtlijnen worden nauwlettend door ons aangehouden. Tevens is Van’t Kruis Bulk Logistics volgens nationale- en internationale voorschriften ADR gecertificeerd voor het vervoer van gevaarlijke goederen van alle klassen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Middels deze expertise is het vervoer van uw goederen bij ons in goede handen.